Aandrijving garagepoorten

Zet uw wagen binnen en rijd hem buiten met één druk op de knop. Een automatische garagepoort van Hörmann is duurzaam, innovatief en maximaal beveiligd.

Aandrijving garagepoorten

Dankzij een geautomatiseerde garagepoort hoeft u nooit meer uw wagen uit om hem binnen te rijden. Zo bespaart u tijd en kunt u lekker droog in de wagen blijven bij regenweer. Met een druk op de knop opent en sluit u uw automatische garagepoort. Tegenwoordig laten de meeste mensen hun garagepoort automatiseren. Het kost immers weinig tijd en moeite om een garagepoort te laten automatiseren en u heeft er ongetwijfeld jarenlang plezier van.

Hörmann automatische garagepoorten

Een automatische garagepoort van Hörmann biedt comfort en veiligheid voor uw woning. Dankzij de snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic, of de ProMatic Accu (zonder stroomvoorziening) opent en sluit u uw garagepoort veilig, snel en vanop afstand met een druk op de knop. De aandrijvingstechniek van Hörmann is innovatief en duurzaam waardoor u lang kunt genieten van uw geautomatiseerde garagepoort. Met een automatische garagepoort van Hörmann hoeft u nooit meer onnodig uw wagen uit bij regenweer. Daarnaast zijn de aandrijvingen van Hörmann zijn steeds 100% veilig.

Wilt u meer informatie over de automatisering van garagepoorten door Hörmann?
Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

De automatisering van uw poort of deur vergroot uw wooncomfort. U bedient uw poorten en deuren veilig en makkelijk met één druk op de knop.