Our customers

Our customers
Wim V.D.Beste,Dank voor de vlotte plaatsing van de poort. Gelieve in bijlage het BTW-attest te vinden!
Steven V.Beste Pieter,Tijdens administratieve werkzaamheden val ik hier op btw-attest als bijlage dat ik al een tijdje geleden wilde doorsturen maar ik vind nergens een emailadres van uw boekhouding. Mag ik dan ook vragen het attest in bijlage aan de juiste afdeling bij Maldex te bezorgen?Alvast mijn vriendelijke groeten en een succesrijke Batibouw voor uw uitstekende firma.
Anita M.Geachte Mevrouw, geachte Heer, In bijlage stuur ik u het formulier 6%BTW-attest, ingevuld en ondertekend terug. Van deze gelegenheid wil ik tevens eens gebruik maken om jullie medewerkers te bedanken voor het prachtige werk dat ze hebben afgeleverd. Ik vind als ze een pluim verdienen mag dit ook wel eens gezegd worden. Het is evident dat het werk altijd goed moet gedaan worden, doch dit is bij veel firma's spijtig genoeg niet altijd het geval! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe poort en zal het uiteraard niet nalaten om uw firma bij vrienden en kennissen aan te bevelen.
Olivier D.B.Hallo Sven, Wil nog eens laten weten dat we zeer tevreden zijn met de poort, had dat allang moeten laten doen!!!!
Kathleen V.S.Goedemorgen Danny,Vooreerst mijn beste wensen voor 2017!Deze week werd bij mij de nieuwe garagepoort geïnstalleerd en ik wil je alvast meegeven dat dit zeer professioneel en goed is verlopen. Je hebt bij deze een tevreden klant!
Bernard V.D.B.dag Bart,In bijlage stuur ik u zoals gevraagd het getekende BTW-attest. Vandaag heb ik jullie factuur betaald.Ik wil je nog graag bedanken voor de goede zorgen en perfect werk die jullie hebben geleverd.
Piet S.Dag Francis, Bedankt voor de orderbevestiging en jouw snel afhandelen van het dossier. Wij zien er al naar uit . Was heel content van jullie ontvangst en de zeer goede uitleg die ik heb gekregen in de toonzaal !!! Wij wensen u en het team alvast prettige feestdagen en een goed verlof toe.
Freddy D.R.Dag Sven, Wij waren zeer tevreden van de technieker die u ons gestuurd had , om naar ons defecte garagepoort te kijken. Deze man was zeer vriendelijk en heeft zijn uiterste best gedaan om onze poort te repareren , maar het defect was niet meer te verhelpen. Toch heeft de technieker er ons op gewezen , het vervangen van de poort in overweging te nemen ,daar de kosten voor de reparatie anders te hoog zouden oplopen. Hebben dus een offerte gekregen voor de reparatie en eventueel een nieuwe poort. Het ontvangst op het kantoor van het bedrijf was aangenaam , dit alles heeft er toe geleid dat we niet enkel een nieuwe poort,maar ook een nieuwe voordeur besteld hebben. Groeten
Anja D.C.Beste,Het doet me deugd te horen dat de positieve respons u plezier doet. In een wereld waar we te vaak hard een respectloos omgaan met elkaar vind ik dat eens te meer een schouderklopje gegeven mag worden. (Was ook niet moeilijk want de projectleider was ook al lovend over u.)
V.O.Goeienavond Francis, De poort is mooi zeer tevreden over de werkmannen !...
William D. S.Beste,Hierbij het ingevuld én ondertekend BTW-attest (6% woning ouder dan 10 jaar) op restfactuur N° 160519. Het factuurbedrag wordt eerstdaags op uw financiële rekening overgeschreven. Wij danken u van harte voor de prettige samenwerking.