Rolpoorten voor industrie

De industriële rolpoorten van Hörmann zijn voordelig, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ze nemen weinig plaats in beslag en zijn de perfecte keuze voor winkels en kleine laad- en losplaatsen.

Rolpoorten voor industrie

Men kiest meestal voor een industriële rolpoort bij complexere plaatsingen. Een industriële rolpoort neemt namelijk nog minder plaats in dan een sectionale poort. De volledige poort wordt opgerold in een cilinder die met een eenvoudige, maar efficiënte constructie boven de poort hangt. Ook het financiële aspect speelt een rol bij de keuze voor industriële rolpoorten. Omdat het systeem uit weinig componenten bestaat, is deze ook voordeliger. Ze zijn ook perfect geschikt als poort voor winkels, woningen en kleine magazijnen.

Hörmann industriële rolpoorten

De industriële rolpoorten van Hörmann zijn nationaal en internationaal erg populair. Er is altijd ruimte voor een Hörmann industriële rolpoort. Voor elke bouw kunnen industriële rolpoorten op maat gemaakt worden. U kiest het uitzicht van uw industriële rolpoort helemaal zelf tussen een breed gamma aan kleuren en materialen. Zo past uw industriële rolpoort mooi bij de rest van uw winkel, bedrijf of magazijn.


Neem contact op voor meer informatie.
Onze experts staan u graag te woord.

Industriële poorten van Hörmann zijn nog veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker. Ze zorgen voor een efficiënte en 100% veilige werkomgeving.