Rolpoorten

Met een rolport van Hörmann hebt u een voordelige, stevige en gebruiksvriendelijke poort die minimale ruimte inneemt in uw garage. U kunt alle plaats in uw garage optimaal benutten.

Rolpoorten

In sommige gevallen zou het toch kunnen dat een sectionale poort niet goed in uw garage past. Gelukkig hebben we voor deze gevallen de Hörmann rolpoort 'RollMatic'. Rolpoorten van Hörmann hebben nog minder ruimte nodig, aangezien de poort zichzelf oprolt bij het openen. De rolpoort wordt opgeborgen in een stevige, compacte case boven de deur. Omdat de RollMatic verticaal opent en sluit, kunt u alle plaats in en aan uw garage volledig gebruiken.

Voordelen van de Rollmatic van Hörmann

  • Zeer compact, toch erg stevig
  • Volledig geautomatiseerd
  • Past altijd, ook bij renovaties
  • Maximaal beveiligd tegen inbraak

Rollmatic, de rolpoort van Hörmann

Met de Rollmatic van Hörmann hebt u een stevige, voordelige rolpoort voor uw garage. De rolpoort is gemaakt uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium. Daarnaast is elke rolpoort van Hörmann uitgerust met de nieuwste aandrijvingen, waardoor u in een handomdraai uw Hörmann rolpoort kunt openen en sluiten. Zo bent u snel binnen en buiten en is uw woning extra inbraakbestendig.

Wilt u een rolpoort van Hörmann in uw woning?

Onze experts vertellen u graag alle mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw gloednieuwe garagepoort.