Sectionale poorten voor industrie

Industriële sectionale poorten van Hörmann zijn de perfecte oplossing voor magazijnen en werkruimtes van bedrijven.

Sectionale poorten voor industrie

Sectionale poorten voor de industrie zijn zeer populair bij grote en kleine bedrijfsgebouwen. Een grote troef van industriële sectionale poorten, is dat ze u veel plaats besparen. Ze gaan horizontaal open en dicht, waardoor u voor en achter de poort zonder problemen zaken kunt zetten of opbergen. U kunt dus optimaal gebruikmaken van uw bedrijfsruimte of magazijn.

Hörmann industriële sectionale poorten

Industriële sectionale poorten van Hörmann passen in elk industriegebouw. Elke poort wordt op maat gesneden, waardoor u zeker kunt zijn van een perfecte plaatsing en afwerking. Daarnaast bespaart elke poort uw bedrijf op de energiefactuur dankzij een nauwkeurige en kwaliteitsvolle isolatie. Uw industriële sectionale poort sluit zich altijd netjes af waardoor de warmte niet naar buiten kan.

Zoals bij elke poort van Hörmann staat de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid helemaal op punt.

Bij Hörmann kunt u alle kanten op met uw industriële sectionale poort. Dankzij een enorm breed gamma aan materialen, vormen en kleuren kiest u voor de sectionale poort die perfect is voor uw bedrijf en activiteiten.


Wilt u meer informatie over de industriële sectionale poorten van Hörmann en hun prijs?
Onze experts staan voor u klaar.Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Industriële poorten van Hörmann zijn nog veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker. Ze zorgen voor een efficiënte en 100% veilige werkomgeving.