Universele deuren

Creëer een snelle, stevige en geheel veilige doorgang met een stalen universele deur. Zowel in industriële gebouwen als in particuliere woningen kan een universele deur perfect passen.

Universele deuren

Een universele deur, of stalen deur, is een zeer stevige deur die op vlak van isolatie en inbraakveiligheid extra goed scoort. Vaak worden stalen deuren gebruikt in bedrijfsomgevingen, maar ook in een particuliere woning kunnen stalen deuren perfect staan.

Stalen deuren van Hörmann

Als men aan stalen deuren denkt, denkt men al snel aan grote, industriële gebouwen. Tegenwoordig worden er ook steeds vaker Hörmann stalen deuren gezet in particuliere woningen. Dit komt omdat Hörmann stalen deuren niet per se een stalen, industriële look moeten hebben. Een stalen deur kan even goed een strak design hebben en perfect passen als voordeur of als overgang van de garage naar uw woning. Zo bestaan er stalen deuren met glas, die wat meer openheid creëren. Één ding is zeker, inbrekers en wind komen niet binnen langs een gesloten stalen deur van Hörmann.

Wilt u weten of een Hörmann stalen deur geschikt is voor uw woning? Of wilt u meer informatie over de voordelen en prijs van Hörmann stalen deuren?
Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Hörmann deuren zijn niet enkel stijlvol, maar ook stevig, gebruiksvriendelijk, isolerend en inbraakwerend.