Voordeuren

Een voordeur is een belangrijk deel van de façade van uw woning. Dankzij een Hörmann voordeur maakt uw woning een goede, stijlvolle eerste indruk bij gasten en passanten.

Voordeuren

Een voordeur is een van de eerste indrukken van uw woning. Omdat u een eerste indruk maar één keer kunt maken, moet deze perfect zijn. Bij Maldex houden we hier rekening mee en zoeken we samen met u naar de beste voordeur voor uw woning tegen de beste prijs.

Hörmann voordeuren op maat

Bij Maldex vindt u een enorme waaier aan motieven, kleuren en materialen voor uw voordeur. Het kan soms moeilijk zijn om hieruit uw ideale voordeur te kiezen. Daarom denken we met u mee. Op basis van uw wensen en noden vinden we de Hörmann voordeur die bij u en uw woning past. We meten uw deur op en adviseren u deskundig over de materiaalkeuzen en afwerking van uw Hörmann voordeur.

Wat het uitzicht van uw Hörmann voordeur betreft, is ook haast alles mogelijk. Enkele populaire afwerkingen van onze voordeuren zijn

  • Voordeur met hout
  • Voordeur met aluminium
  • Voordeur met glas

Net als alle andere deuren en poorten van Hörmann, is ook de veiligheid en isolatie van uw voordeur gegarandeerd.


Overweegt u een nieuwe voordeur te kopen? Dan is Hörmann zeker het bekijken waard.
Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

10-jaar-veiligheidsbelofte van Hörmann

De standaard inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting van onze aluminium ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren maakt het potentiële dieven heel moeilijk om via de voordeur in te breken. Zo beschermen wij uw woning tegen ongenode gasten. Dat garanderen wij u met onze 10-jaar-veiligheidsbelofte.

Dat betekent voor u: Wanneer het onwaarschijnlijke geval zich voordoet, dat een inbraakpoging via uw ThermoSafe- of ThermoCarbon-voordeur met RC 3-veiligheidsuitrusting lukt, krijgt u van Hörmann

  • een nieuwe Hörmann-voordeur met dezelfde uitrusting incl. vakkundige montage door een Hörmann-partner

of

  • 3000 euro in contanten (bijv. wanneer de schade wordt vergoed door uw inboedelverzekering)

De belofte geldt 10 jaar vanaf de factuurdatum voor alle aluminium ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren van Hörmann met een factuurdatum vanaf 1 maart 2017. Gedetailleerde informatie over de veiligheidsbelofte van Hörmann vindt u hier (PDF).

10-jaar-veiligheidsbelofte van Hörmann

Hörmann deuren zijn niet enkel stijlvol, maar ook stevig, gebruiksvriendelijk, isolerend en inbraakwerend.