Rolluiken

De rolluiken van Alukon hebben tal van voordelen. Ze houden binnenkijkers en de warmte buiten en zorgen voor verduistering en privacy wanneer u dat wilt. Kortom: ze geven u meer comfort in een handomdraai.

Rolluiken

Op warme zomerdagen kan uw woning flink opwarmen, wat voor een benauwde omgeving en slapeloze nachten kan zorgen. De goed geïsoleerde rolluiken van Alukon kunnen die warmte efficiënt buiten houden, waardoor het heerlijk koel blijft in uw woning. Ook vervelende lichtinval is helemaal verleden tijd. U hebt volledige verduistering en optimale privacy wanneer u dat wilt.

Rolluiken houden niet enkel de zon tegen, maar ook inbrekers worden erdoor afgeschrikt. Er is geen inkijk in de woning, waardoor waardevolle spullen steeds uit het zicht zijn van mensen met kwade bedoelingen.

Rolluiken van Alukon

Om onze klanten comfort en veiligheid te kunnen garanderen, werken wij enkel met Alukon rolluiken. Deze zijn gemaakt van zeer degelijke materialen dat tegen een stootje kunnen. Ze isoleren uw woning efficiënt en zijn makkelijk te bedienen. Omdat we enkel met Alukon rolluiken werken, kennen onze plaatsers de producten door en door. Zo kunnen we altijd nauwkeurig uw rolluiken plaatsen, zijn ze netjes weggewerkt en werken ze optimaal.

Toch een probleem met uw rolluiken? Ook na de plaatsing staat Maldex tot uw dienst. Onze experts staan voor u klaar zodat u optimaal kunt genieten van uw rolluiken.


Denkt u aan (nieuwe) rolluiken kopen?
Informeer u zeker bij de Maldex experts. We denken graag met u mee.

Neem contact op!