Zijdelingse sectionaalpoorten

Een zijdelingse sectionaalpoort bespaart ruimte onder het plafond en is erg handig om snel in of uit uw garage te gaan. De stijl is volledig aanpasbaar naar uw persoonlijke stijl.

Zijdelingse sectionaalpoorten

Hörmann zijdelingse sectionaalpoorten zijn ideaal als u een stijlvolle kwaliteitspoort wilt die geen plaats onder het plafond wegneemt. Een zijdelingse sectionaalpoort gaat, zoals de naam doet vermoeden, zijdelings open, en dus niet naar boven.

Deze garagepoorten zijn daardoor de perfecte oplossingen voor garages waar de plaatsing van het garagepoortblad onder het plafond verhinderd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garages met een schuin dak of een lage latei. Ook wanneer u de plaats onder het plafond van uw garage nodig hebt als opbergruimte, is een zijdelingse sectionaalpoort van Hörmann de keuze voor u.

Ruimte onder uw plafond, altijd veilig en geïsoleerd

Zoals alle garagepoorten van Hörmann, zijn ook de zijdelingse sectionaalpoorten veilig in gebruik en geven ze inbrekers geen kans. De sectionaalpoorten van Hörmann zijn daarnaast voorzien van een goede isolatie, waardoor ze de koude efficiënt buiten houden.

De kleur en het motief van uw garagepoort bepaalt u helemaal zelf. Samen zoeken we actief naar de garagepoort die 100% bij uw woonstijl past.

Snel binnen en buiten

Nog een groot voordeel aan een zijdelingse sectionaalpoort van Hörmann, is dat u hem niet helemaal hoeft te openen om binnen of buiten te gaan. Wilt u uw fiets in de garage zetten? Dan kunt u uw zijdelingse sectionaalpoort een stukje opendoen, waardoor u sneller binnen bent en de poort sneller opnieuw sluit.

Denkt u eraan om een Hörmann zijdelingse sectionaalpoort te kopen voor uw garage? Bij Maldex vindt u ongetwijfeld uw zijdelingse sectionaalpoort voor de juiste prijs.

Neem contact met ons op voor deskundig advies en meer informatie.

Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw gloednieuwe garagepoort.