Zonwering

Hoogwaardige zonwering van het merk LEINER. Met zonwering van LEINER creëert u uw eigen wellness-oase. Deze producten zijn momenteel enkel te bezichtigen in onze vestiging te Erpe-Mere.
Zonwering

Van zodra het weer beter wordt, brengen we graag veel tijd door in de buitenlucht. Onze favoriete plekjes zijn dan het terras of het balkon. Vaak blijkt echter dat on lievelingsplekje eigenlijk alleen in de schaduw echt leuk is. Een bescherming tegen de nieuwsgierige blikken van de buren zou optimaal zijn en een gezellige avond zou een paar uurtjes langer kunnen duren met een terras-heater. Met zonwering van LEINER creëert u uw eigen wellness-oase.

Cassette zonwering

Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen: In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op velerlei manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder VARIO-VOLANT of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

Knikarmzonweringen

Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit – dus perfect geschikt voor grote beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn verkrijgbaar voor de horeca, met of zonder VARIO-VOLANT en als SUNRAIN-modellen voor het gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

Zonwering met Varia-Volant

De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerd, variabel oprolbaar zonweringdoek dat het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons. Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

Pergolasystemen

Terrasvouwdaken - ook PERGOLA SUNRAIN genoemd - worden vooral voor grote terrassen als extra bescherming tegen zon en harde wind ingezet. De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor de extra strenge eisen in de particuliere en commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen in de horeca. In combinatie met verticale zonweringen (screens) ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras vrijwel het hele jaar door onafhankelijk maakt van het weer.