Zonwering

Een heerlijk koele schaduw creëren op uw terras of uw horecaterras beschutten van de regen. Met de zonwering van Leiner hebt u een betrouwbare manier om uw terras te beschermen tegen weer en wind. Geniet het hele jaar door van uw terras.

Zonwering

Bij Maldex willen we elke ruimte van uw woning comfortabeler maken. Hierbij mogen we uiteraard het terras niet vergeten. Op zomerdagen kunt u urenlang genieten van uw terras, maar meestal is het toch pas ècht comfortabel in de koele schaduw. Daarom bieden wij ook kwalitatieve Leiner zonwering aan. Met de zonwering van Leiner transformeert u uw terras in een heerlijk koele buitenkamer waar u perfect van het mooie weer kunt genieten.

Leiner zonwering

Een kwalitatieve zonneluifel is een van de beste en populairste keuzes in zonwering. Het neemt weinig plaats in beslag en voorziet toch een grote oppervlakte van schaduw. Het scherm zit opgeplooid in een beschermbak, waardoor het netjes en beschermd tegen uw muur zit wanneer u het niet nodig heeft. Wanneer u schaduw wilt op uw terras, schuift de zonneluifel naar buiten en creëert het een efficiënte overdekking van uw terras. De zonneluifels van Leiner zijn innovatief en van kwalitatieve materialen, waardoor ze tegen een stootje kunnen.

Niet enkel voor bij u thuis op terras is Leiner zonwering een goede keuze. Ook voor zonwering op terrassen in de horeca vormen leiner zonweringen een absolute meerwaarde. Door enkel te kiezen voor stevige materialen zijn de zonweringen van Leiner robuust en gaan ze jarenlang mee.

Nog meer schaduw creëren? Dan kunt u kiezen voor een Vario-Volant. Dit is een extra doek dat aan het uiteinde van uw Leiner zonwering hangt. U kunt hiermee nog makkelijker zelf kiezen hoeveel schaduw u creëert. Zeker bij een laagstaande zon is Vario-Volant zeker geen overbodige luxe.

Voor extra bescherming tegen het weer kiezen klanten met grote terrassen vaak voor Pergola Sunrain. Deze is het meest robuuste type zonwering in de Leiner-collectie en is perfect voor zonwering op grote horecaterrassen. De Pergola-modellen voldoen aan strenge eisen van de horecasector en zijn erg betrouwbaar. Daardoor kunt u uw terras het hele jaar door gebruiken, in felle regen maar ook onder een brandende zon.


Wilt u meer informatie over de verschillende soorten zonwering en de voordelen ervan?
Neem contact met ons op en stel uw vragen aan onze experts. Ze helpen u graag verder.