Renovatie? 5 redenen om te kiezen voor een sectionaalpoort!

Net een huis gekocht om te renoveren? Of wil je enkel je garagepoort vernieuwen? We geven je graag 5 redenen waarom je absoluut moet kiezen voor een sectionaalpoort.

Renovatie? 5 redenen om te kiezen voor een sectionaalpoort!

Net een huis gekocht om te renoveren? Of wil je enkel je garagepoort vernieuwen? We geven je graag 5 redenen waarom je absoluut moet kiezen voor een sectionaalpoort.

1. Energiebesparend

    Heb je een inpandige garage? Bevindt de garage zich met andere woorden in je woning? Dan is het ongetwijfeld een meerwaarde om een geïsoleerde garagepoort te installeren. Bij Maldex is je poort voorzien van 4 centimeter isolatie. Als het ietsje meer mag zijn, dan kunnen we tot 7 centimeter gaan. Wil je de al goede isolatie-eigenschappen nog optrekken? Dan kan je gaan voor de ThermoFrame kozijnaansluiting die de isolatiewaarde tot wel 15% verbetert.

    2. Comfortabel

      Een zware garagepoort manueel openen kan zeer lastig zijn. Als je renoveert, denk je maar beter op lange termijn: ga voor een gemotoriseerde garagepoort. Die kan je bedienen met een afstandsbediening, codeklavier of zelfs met je gsm. 

      3. Veilig

        Wist je dat oude poorten de gemakkelijkste manier zijn om een huis binnen te dringen? Je kiest dus maar beter voor een veilig exemplaar. Onze geautomatiseerde garagepoorten voorzien we standaard van een optilbeveiliging. Daardoor wordt je poort vergrendeld en kan niemand ze nog optillen.

        4. Ruimtebesparend

          Een poort die naar binnen opendraait neemt veel plaats in de garage in. En een garage moet net ruim zijn: om je auto en fietsen in te stallen, om extra bergruimte te hebben, om je grasmachine in kwijt te kunnen … Een sectionaalpoort gaat verticaal open en glijdt dan langs het plafond naar binnen. Neem daarbij nog dat de opening waar je door kan tot 14 centimeter breder is dan bij een kantelpoort, en je kan zeggen dat een sectionaalpoort je niet enkel ruimte bespaart maar er eigenlijk nog bij creëert!

          5. Modern

            Last but not least: een sectionaalpoort oogt ook een pak moderner. De looks heb je geheel zelf in de hand: maak je keuze uit aluminium of hout, in meer dan 200 RAL-kleuren en verschillende structuren.

            Vraag je offerte

            Klaar om je garage en meer bepaald je garagepoort te renoveren? Spring binnen in een van onze toonzalen, of neem contact op via de telefoon, mail of onze website.

            Gepubliceerd op: 09/08/2022
            Bekijk onze blog