Sectionale garagepoorten

Een sectionale garagepoort van Hörmann is stevig, veilig, plaatsbesparend en past altijd netjes in de stijl van uw woning.

Hörmann sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten bestaan, in tegenstelling tot kantelpoorten, uit verschillende panelen. Deze panelen maken de poort meer flexibel. De panelen worden opgerold of naar achter geschoven, waardoor de garagepoort naar boven open gaat. Hierdoor bespaart een sectionale garagepoort veel ruimte, zowel in de garage als erbuiten. Ondanks de flexibiliteit zijn sectionale garagepoorten van Hörmann nog steeds stevig en robuust.

De voordelen van een sectionale garagepoort

De flexibiliteit van een Hörmann sectionale garagepoort brengt enkele mooie voordelen met zich mee.

  • Ruimtewinning voor én achter de garagepoort
  • De garagepoort is makkelijk te openen en te sluiten
  • Past altijd in uw woning, ook bij renovaties

Daarnaast zijn de Hörmann sectionale garagepoorten isolerend, inbraakwerend en kunnen ze tegen een stootje.

Het perfecte uitzicht dankzij beklede garagepoorten

Om uw garagepoort perfect het uitzicht te geven dat u voor ogen heeft, kunt u uw garagepoort laten bekleden. We bekleden uw poort zodat hij als gegoten in uw woonstijl past, van uiterst klassiek tot strak en modern. Dankzij een beklede poort van Hörmann krijgt uw woning extra karakter en een heus wauw-gevoel.


Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw gloednieuwe garagepoort.