Schuifdeuren

Een automatische schuifdeur is de perfecte doorgang voor karren (zoals in een magazijn) en grote passantenstromen (zoals in een winkel).

Schuifdeuren

Automatische schuifdeuren, of elektrische schuifdeuren, zijn de perfecte doorgang voor grotere passantenstromen. Ook voor de doorgang van karren of pompwagentjes (transpalletten) is een automatische schuifdeur een erg goede keuze. Niemand hoeft de deur open te houden om iets of iemand de doorgang te verlenen. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden binnen bijvoorbeeld magazijnen, of kunnen mensen sneller en makkelijker binnen en buiten in bijvoorbeeld winkels.

Automatische schuifdeuren

Bij Maldex kiest u voor een betrouwbare, veilige schuifdeur. Onze automatische schuifdeuren zijn innovatief en werken met de nieuwste technologieën. Daardoor kunt u jarenlang zonder problemen genieten van uw automatische schuifdeuren. Scheelt er toch iets aan uw elektrische schuifdeur? Dan kunt u bij Maldex rekenen op een persoonlijke service en bijstand. Onze experts zorgen ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw elektrische schuifdeur.

Interesse in een automatische schuifdeur?
Neem contact op voor deskundig advies van onze experts.

De automatisering van uw poort of deur vergroot uw wooncomfort. U bedient uw poorten en deuren veilig en makkelijk met één druk op de knop.