Draaideuren

Automatische draaideuren zijn en populaire manier om het wooncomfort binnenshuis te vergroten. Een deuropener op afstandsbediening is een investering waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Draaideuren

Niet enkel schuifdeuren, maar ook draaideuren kunnen bij Maldex geautomatiseerd worden. Zowel binnendeuren als buitendeuren kunt u tegenwoordig met een druk op de knop openen en sluiten. Mensen die lichamelijk beperkt zijn hebben erg veel aan een automatische deur op afstandsbediening, maar een automatische deuropener kan ook gewoon uw wooncomfort verhogen. U bereikt alle ruimtes van uw woning snel en makkelijk, zelfs met uw handen vol.

Automatische draaideuren

Met de automatische deuropeners van Maldex haalt u het ultieme comfort van deurautomatisering in huis. Als mensen denken aan deurautomatisering, denkt men vaak aan garagepoorten. Toch kiest men tegenwoordig steeds vaker voor automatische deuren in en aan het huis. Zo'n deuropener op afstandsbediening brengt immers enkele mooie voordelen met zich mee

  • Met uw handen vol makkelijk door de deur
  • Geen vieze deurklinken meer
  • Vele instelmogelijkheden
  • Laag stroomverbruik
  • Veiligheid gegarandeerd


Wilt u het comfort van automatische draaideuren met afstandsbediening in uw woning?
Neem contact op voor deskundig advies van onze experts.

De automatisering van uw poort of deur vergroot uw wooncomfort. U bedient uw poorten en deuren veilig en makkelijk met één druk op de knop.