Kantelpoorten

Met een Hörmann kantelpoort hebt u een mooie, stevige garagepoort waar u zonder twijfel jarenlang plezier van zult hebben.

Hörmann kantelpoorten

Een kantelpoort bestaat, in tegenstelling tot een sectionale garagepoort, uit één groot paneel. Bij het openen en sluiten kantelt de poort dus helemaal tot een horizontale of opnieuw verticale positie. Dit zorgt ervoor dat de poort wat minder flexibel is dan een sectionale poort, maar hij is wel voordelig en erg stevig.

In elke kantelpoort van Hörmann zit 50 jaar know-how in de constructie en afwerking. U kunt uw kantelpoort door ons zonder problemen helemaal laten automatiseren, zodat hij open en dicht gaat met een druk op de knop. Inbrekers hebben geen kans bij een Hörmann kantelpoort en ook de koude wordt netjes buiten gehouden.

De grootste voordelen van de Hörmann kantelpoorten:

  • Rondom beschermd door beschermkappen en beschermlijsten
  • Duurzaam en optimaal beveiligd
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Veilig door innovatieve vergrendeling
  • Volledig te automatiseren

Kantelpoorten van Hörmann

Een kantelpoort van Hörmann is de betrouwbare poort waar u jarenlang plezier van zult hebben.
In ons uitgebreid assortiment aan motieven, kleuren en afwerkingen vindt u zeker de kantelpoort die perfect bij uw woning past.

Voor meer informatie en de prijs van een Hörmann kantelpoort mag u ons altijd contacteren. We denken graag met u mee.

Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw gloednieuwe garagepoort.