Beklede garagepoorten

Voor een uniek uitzicht kunt u uw Hörmann garagepoort laten bekleden met materialen als hout en aluminium. Een beklede garagepoort past altijd perfect in uw woonstijl.

Beklede garagepoorten

Een garagepoort moet steeds goed geïsoleerd, veilig en makkelijk te bedienen zijn. Dat geldt voor elke garagepoort in elke woning. Het uitzicht van de garagepoort daarentegen, is voor elke woning anders. Hörmann garagepoorten zijn beschikbaar in haast alle kleuren, vormen en maten. Maar om de poort 100% op maat te krijgen, kunt u bij Maldex uw Hörmann poort laten bekleden.

Een beklede garagepoort voor het perfecte uitzicht

Dankzij de nauwkeurige en veelzijdige bekledingen kunt u met uw garagepoort alle kanten op. U kunt gaan voor alle stijlen, van klassiek tot modern. Bij Maldex gebruiken we tal van bekledingsmaterialen om uw Hörmann garagepoort van een unieke stijl te voorzien. De populairste bekledingen voor Hörmann garagepoorten zijn

  • Beklede garagepoort met aluminium platen
  • Beklede garagepoort met houten planchetten
  • Beklede garagepoort met Duco lamellen

Maar we hebben nog zo veel meer bekledingen voor uw garagepoort. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Neem contact op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw gloednieuwe garagepoort.