sectionaalpoorten voor het leven

Plaatsbesparend, stevig, veilig en stijlvol. Met die vier woorden vatten we perfect de kwaliteiten van een sectionaalpoort van Hörmann samen. Neem daarbij nog de service van Maldex, en je kan levenslang genieten van een fantastische garagepoort.

Hörmann sectionaalpoorten voor het leven

Plaatsbesparend, stevig, veilig en stijlvol. Met die vier woorden vatten we perfect de kwaliteiten van een sectionaalpoort van Hörmann samen. Neem daarbij nog de service van Maldex, en je kan levenslang genieten van een fantastische garagepoort.

Wat is een sectionaalpoort?

Een sectionaalpoort is een garagepoort die verticaal opengaat. Ze schuift met andere woorden naar boven en dan langs het plafond. En ze kan in elke garage-opening worden gemonteerd.

Plaatsbesparend

Een sectionaalpoort bestaat uit verschillende panelen, waardoor de garagepoort uiterst flexibel is. De panelen worden namelijk opgerold of naar achteren geschoven. Dat wil zeggen dat de poort naar boven opengaat en niet opzij. Net dat aspect zorgt ervoor dat sectionaalpoorten plaatsbesparend zijn. Daardoor creëer je dus meer ruimte in je garage. Handig, toch?!

Stevig én veilig

Laat je niet misleiden: de poort mag dan wel flexibel zijn, ze is absoluut ook stevig! Elk van onze sectionaalpoorten voldoet aan de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. In een van onze vorige blogs vertelden we je al over de optilbeveiliging, die ervoor zorgt dat de poort automatisch stevig vergrendelt.

Stijlvol

Je koos een bewuste stijl voor je woning, en je wilt uiteraard niet dat je garagepoort daar afbreuk aan doet. Bij Maldex kunnen we jouw sectionale garagepoort bekleden zodat die naadloos past bij je huis. De Hörmann garagepoorten bestaan uit aluminium, houten planchetten of Duco lamellen.

Qua kleur heb je vrije keuze. Standaard zijn onze aluminium sectionaalpoorten verkrijgbaar in verkeerswit en 15 andere kleuren. Maar we kunnen gerust verder gaan dan dat: maak je keuze uit zo’n 200 RAL-kleuren. Ook de structuur kan je kiezen: extra glad, fijngestructureerd of vrij ruw. Liever een houten look? Dan voorzien we houten planchetten of Duco lamellen, die naadloos kunnen overgaan in je gevelbekleding. Mag het wat specialer zijn? Wat dacht je van een betonlook, roestig staal of natuursteenlook?

Woon je aan de kust? Dan behandelen we je poort met een speciale lak, waardoor je poort beter bestand is tegen de invloeden van zand en zout.

Inclusief onderhoud en service

Heb je een vraag, probleem of opmerking? Bel ons op, onze dienst-na-verkoop helpt je telefonisch verder. Lukt het niet vanop afstand, dan sturen we een van onze eigen techniekers langs.

Jouw sectionaalpoort op maat?

Kom langs in onze toonzaal en maak samen met jouw persoonlijke adviseur een keuze over het materiaal, de kleur en de structuur.

Gepubliceerd op: 09/08/2022
Bekijk onze blog